Make your own free website on Tripod.com
Christian P.

Home

15 skarpe
Galleri
Teknisk
Links
Dagbog
Kontakt Christian
Teknisk

Here's the scoop...

P 4-ever! Bedre end Jon

Af alle de mennesker som besøger denne side, er der nok mange som undrer sig over hvorfor sådan en sund, smuk? og ung herre som Christian cykler - og det er der vist ingen god grung til. -Eller måske alligevel. Han kan jo faktisk godt træde når det tar' ham. F.eks. kan fremhæves at han som Ungdom 1'er vandt indtil flere løb (her i blandt Landsmesterskaberne i Haderslev), blev nr. 2 til landsmesterskaberne (LM) som Ældste 1 i Odder, og han har været på flere landholds -og distriktture for at promovere Danmarks farver.
 Når Christian først træder en spurt an, er det virkelig svært at holde hjul - eller naturligvis ikke for en hvis Lasse Christiansen. Alt den power som han sputter i pedalerne, resulterer derefter at han næsten altid vinder en spurt (hvis ikke en hvis Lasse Christiansen er med).
 Nedenunder han du se lidt nærmere på de ting på hans cykel, som bliver så utrolig belastet, hver gang han træner...

principia_0015.jpg
Et billede af hans bagskifter, -her går alle hans gearskift igennem.

Det er utrolig vigtigt at en bagskifter er indstillet 100% for at få en optimale kørsel, og udnyttelse af ens watt. Christians udstyr fejler selvfølgelig intet, da han har valgt at køre med Champagnolo Chorus/Record. Christian Pedersen har hele 3 kæder, som han skifter regelmæssigt, for at få mindst slitage på hans udstyr, så alt altsig svinger optimalt!

principia_0013.jpg
Et billede af hans Time pedaler, og skrårør på hans Principia rex pro

Christian har valgt at køre med Time pedaler, da hans kræft i spurter skal udnyttes mest muligt. Han har en utrolig stor trædeflade som han synes er mest optimalt.
Han kører også då den dansk produceret Principia ramme, som er kendt for at lave utrolig stive rammer - igen en fordel for en super sprinter som Christian Pedersen virkelig må betegned at være.

Teknisk

Det er ingen hemmelighed at Christian har mange talenter. For bare at nævne ét, kan han bunde ½ liter vand - fra en vandflaske, på bare 8,4 sek... jaa, det er vist de færreste som kan det. Herunder kan du se lidt af de ting som Christian Pedersen kan, og måsk er det netop disse ting som gør ham til denne store personlighed!
  • Tisser 2 gange hver nat
  • Bruger helst gelé
  • Går i bad
  • Spiser gerne Corn Flakes
  • Hader fodbold
  • Går gerne med kasket (Oakley)
  • Taler Jydsk (ha!)
  • Barberer ben